Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Trafiken är ingen lekstuga – respekt och trafikvett tack!

Använd blinkers och håll hastigheten. Visar man inte respekt i trafiken ska man absolut inte ha körkort överhuvudtaget, då får man cykla istället, tycker Mannen som är less.

Annons

Vad är det som är så himla jobbigt med att använda blinkers på bilar? Har ni stelkramp i fingrarna eller? Är så himla enkelt att dra ner eller upp spaken, eller är det det bara jag som tycker det? Blinkers finns för att visa vart man ska, den sitter inte där för skojs skull. Sen använda blinkers i rondeller med, det är väldigt viktigt.

Sen finns det ju firmabilar, som kör som bara den! Ingen hänsyn, kör fortare än den tillåtna hastigheten, idiotiska omkörningar och stressar andra förare som bara den som sköter sig i trafiken.

Man borde sätta upp fler fartkameror och anställa fler poliser och sätta in stenhårda regler. Minsta lilla fel så åker du dit så det skriker om det. Trafiken är ingen lekstuga, och det är väl inte kul om det händer olyckor i onödan?

Häromdagen kom det en firmabil som inte väjde när jag gick på vänstersida av vägen, det fanns en vattenpöl nära mig, men jag klarade mig ifrån det då. Visar man inte respekt ska man absolut inte ha körkort överhuvudtaget, då får man cykla istället. Skärp till er för guds skull firmabilar som privata fordon. Använd huvudet och ingenting annat!

Mannen som är less

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel