Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tingshuset borde ligga vid riksväg 84 eller vid E4

 
Nya tingsrätten i Hudiksvall
Visa alla artiklar

Vi har fått nog av baracker i Hudiksvall! En utflyttad dellbo tycker till angående planering av läge och utseende av det nya tingshuset i Hudiksvall.

Annons

Jag håller helt med er som protesterar mot utseendet av nya tingshuset i Hudiksvall. Även när det gäller angiven plats för bygget. Det har sagts att dagens tingshus inte uppfyller säkerhetskraven då hög risk för "olyckshändelser" kan ske på grund av den alltmer ökade kriminaliteten i upptagningsområdet Hälsingland. Då antar jag att det kan handla om fritagningsförsök och annat.

Min åsikt är att tingshuset absolut inte ska finnas inne i centrala Hudiksvall. Här i Hudik har genomfartsgator försvunnit och trafiken flyter knapphändigt med bilar på lägsta växel vilket ger höga utsläpp av föroreningar.

Sedan bestämmer kommunen att anlägga ett tingshus mitt inne i smeten då det borde vara beläget med direkt avfart från Rv84/E4 för att kunna hålla snabba, säkra transporter till och från de olika målen.

Sedan tycker jag att vi har fått nog med baracker i staden Hudiksvall. Nej ta några nya krafttag, gör om och gör rätt.

 

Utflyttad dellbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel