Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Telia, vad håller ni på med?

Det är inte lätt att komma i kontakt med Telia, tycker signaturen Less! som försökt i flera timmar och på flera sätt, både via telefon och chatt, utan att få hjälp. Telia skriver svar direkt.

Jag ringde Telia på förmiddagen. Det var 65 minuters väntetid för att komma fram, den tiden hade jag inte. Telia hänvisade till sin chatt och de hade en direktkontakt som jag skickades vidare till. Jag fick nummer 37, jippi!

Nåväl, så småningom dök det upp ett namn i chatten som undrade vad jag ville. Jag skrev återigen vad jag hade för ärende och fick efter cirka fem minuter svar: att det kunde de inte hjälpa mig med – fast jag tryckt från början att det gällde en utbetalning från Telia som saknades.

Istället fick jag ett telefonnummer att ringa: 0771-194 000. Detta nummer har jag nu ringt i 2,5 timme med jämna mellanrum och det enda de svarar är, "vi kan inte ta emot ditt samtal just nu, försök igen lite senare".

Vad håller Telia på med? Gör förbättringar så det går att nå er. Eller vill ni att vi ska ledsna och ge upp? Skärpning!

Less!

SVAR DIREKT: Vi beklagar verkligen att du har haft svårt att komma fram till vår kundtjänst.

Vid helger och ledighet är det betydligt fler än vanligt som passaR på att kontakta oss. Under julhandeln skaffade också många av våra kunder nya produkter och tjänster som det kan finnas frågor om. Inför månadsskiften har vi ett högre tryck när det gäller fakturafrågor och i samband med många helgdagar har det gett ett högre tryck än vanligt.

Än en gång beklagar jag att du haft svårt att komma fram, våra medarbetare gör allt de kan för att minska köerna och ge våra kunder den service de behöver.

Med vänlig hälsning

Magnus Limås, pressansvarig Telia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel