Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svar om sponsring

Lars Åsberg och Mikael Strandberg svarar signaturen Undrande idrottsförälder, som undrade kring att Bollnäs kommun, Bollnäs energi och Bollnäs bostäder står som sponsorer till en förening i Bollnäs.

Svar till Undrande idrottsförälder:

Tack för att du frågar om hur vi ser på sponsring till föreningar och organisationer som är verksamma inom Bollnäs kommun. Bollnäs bostäder och Bollnäs energi har båda långa traditioner av att på flera sätt stödja organisationer, föreningar och olika evenemang i vår kommun. För båda bolagen gäller att sponsringen handlar om samarbeten, där vi som bolag vi får möjlighet att öka kännedomen om våra varumärken och om vad vi gör, samtidigt våra avtalsparter får ett stöd.

Sponsringen kan ske tillsammans med flera olika typer av verksamheter. Varje ansökan om sponsringssamarbete bedöms utifrån ett antal frågeställningar, till exempel samhällsnytta, målgrupp, jämställdhet, värderingar och marknadsföringsvärdet för oss. Vi ingår inte samarbeten med föreningar med verksamhet som inte ligger i linje med våra värderingar, eller med verksamheter som har politiska eller religiösa undertoner. Vi upprättar till exempel inte heller sponsringsavtal med enskilda personer, med verksamheter som kan uppfattas som kontroversiella eller förknippas med alkohol eller andra droger.

Din förening är välkommen att kontakta oss för mer information kring hur en ansökan går till.

Vänliga hälsningar Lars Åsberg, vd Bollnäs bostäder

Mikael Strandberg, vd Bollnäs energi

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel