Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sommarpresenten från Hudiksvalls kommun

Ni hade ju kunnat låta oss få ha en välbehövlig semester innan vi fick denna information, skriver signaturen Trött Uska.

I en intervju i Aftonbladet 16/7 säger Stefan Löwen att omsorgen behöver stärkas rejält och förbättras. Så tänker man inte på Hudiksvalls kommun, där vill man fortsätta försämra ytterligare.

Precis innan vi ska gå på semester får vi information från vår chef att budgeten för 2020 är 5% mindre, och ytterligare besparingar kommer att komma för 2021. Och eftersom personalen står för största utgiften är det där som det ska sparas, till hösten kommer det att bli personalnedskärningar och förändringar i schemat.

Det betyder mindre personal och försämrat schema, detta fick vi gå hem och fundera över på vår semester. Samtidigt som vi alla vet att kommer smittan in på boendet kommer det att krävas mer personal och vi kommer att få avbryta semestern. Det vet vi alla och är beredda på om det skulle behövas.

Ni hade ju kunnat låta oss få ha en välbehövlig semester innan vi fick denna information.

Trött Uska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel