Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Snålt att pruta hos Röda Korset

Kunder försöker pruta hos Röda Korset och klagar på höga priser, enligt insändarskribenten.

Som återkommande kund har jag noterat att andra kunder prutar och klagar på för höga priser och dessutom är otrevliga mot personalen.

Förstår ni inte att pengarna går till ett gott ändamål och inte rätt ner i fickorna på de anställda!?

Pengarna du handlar för kan ge både mat och vatten till en behövande familj i kris, både i Sverige och i världen. Att du sen kan stå och klaga och pruta, utan skam i kroppen, förstår jag bara inte! Dom tvingar ingen kund att köpa något och vill man inte ha det på grund av att priset inte är vad du tycker kan du gå vidare utan att klaga.

Prutar du på "vanliga" affärer också? De som jobbar på Röda Korset gör sitt bästa varje dag för att göra fint och sätta pris som överensstämmer med varan. De är alltid trevliga och hälsar på en när man kommer in i butiken. Att du som kund då prutar och klagar på priser kan inte göra det speciellt roligt att jobba för oss kunder. Det är helt enkelt inte så svårt att vara tyst och gå vidare i livet. Jag skäms över hur ni beter er eftersom ni inte verkar ha vett att göra det själv era snåla stackare!!

Besviken stamkund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel