Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skidor en stor sport

Stefan Permickels saknade rapportering i Ljusnan kring skid-SM i Kalix. Tomas Froms ger svar direkt.

I Kalix pågick torsdag till söndag förra veckan sista delen av längdskidåkningens SM. Under torsdagen var det stafetter och på fredagen sprintstafetter. Hudiksvall hade lag i alla stafetterna och Rehns BK i herrtävlingarna. Dessa gjorde utifrån sina förutsättningar mycket goda prestationer. Hudiksvall kom på plats nio och åtta på damsidan. Rehn kom nia och sjua på herrsidan.

Inte en notis i Ljusnan, däremot spekulationer om bandyspelare. Skidor är en internationell sport och när våra klubbar når dessa framgångar med lokala förmågor borde tidningen visa att den har lite hum om idrott!

Stefan Permickels

Svar direkt:

Vi sände samtliga SM-tävlingar live på vår sajt helahälsingland.se och gjorde en stor satsning digitalt. Naturligtvis borde vi haft resultaten också i tidningen. Vi tar med oss det till nästa gång och tackar för synpunkterna.

Tomas Froms, ansvarig utgivare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel