Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skäms på dig, du som hellre slänger skräp i skogen än tar det till soptippen!

Mellan Ljusne och Östanbo har någon dumpat skräp. Är folk så fruktansvärt lata att de hellre åker ut i skogen och slänger sitt skräp än tar det till Långtå? undrar signaturen Irriterade vandrare.

När vi var ute på en skön skogspromenad mellan Ljusne och Östanbo nu i helgen fick vi se det här. Är folk så fruktansvärt lata att de hellre åker ut i skogen och slänger sitt skräp än tar sitt skräp till Långtå? Skäms på den eller de som är skyldiga. Har de ingen känsla alls för djur och natur?

Det verkar inte vara några långväga miljöförstörare heller eftersom det ligger en plastgran i bråten. Vi tänkte anmäla det till "Fixa min gata", men det hade någon miljövänlig person redan gjort. Redan den 19 april! En månad sen. Tydligen verkar det som ingen brytt sig ändå att åtgärda nedskräpningen. Är det inte så att det som skrivs där ska åtgärdas så snabbt som möjligt, eller har jag fel?

Personerna som skräpat ner kommer säkert inte att rensa upp efter sig, så jag hoppas att Söderhamns kommun tar tag i att få bort skräpet istället.

Ungefärlig plats: Latitud: 61.236206. Longitud: 17.094782, mellan järnvägen och Lill-Gussisjön.

Irriterade vandrare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel