Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ska kanske alla politikers partners kollas upp? Vad är egentligen tillåtet och inte?

 
Nina Burchardt tvingades bort från politiken
Visa alla artiklar

Hur kan ni socialdemokrater bete er som ni gör i Hudiksvall? Snacka om att kasta sten i glashus, skriver signaturen "Socialdemokrat i hjärtat, men ej i Hudiksvall".

Annons

Vilken dubbelmoral bland de som tvingar bort en ung socialdemokratisk kvinna från politiska uppdrag.

Hur kan ni socialdemokrater bete er som ni gör i Hudiksvall? Snacka om att kasta sten i glashus. Ni samregerar lokalt med ett parti som närmar sig SD och samtidigt nedvärderar ni den av era egna som säger sig kunna skilja på politiska värderingar och kärlek och ni säger att det inte ska fungera med fortsatt uppdrag?

Jag har helt tappat förtroende för er män som uttalat er och som sen inte inte står för det ni gjort. Lokalt och nationellt har ni förstört socialdemokraternas rykte.

Sen funderar jag också om inte alla politikers partners ska kollas upp, vad är tillåtet och inte? Och vem tror sig vara maktfullkomlig nog för att bestämma över de andra? Är det några som borde avgå så är det ni som anser er ofelbara och anser att ni har rätt att bete er som ni gjort och gör.

Socialdemokrat i hjärtat, men ej i Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel