Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sätt Facebook i karantän i en månad

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Folk är lättlurade och lättskrämda och tror allt som står på nätet. Istället för att sitta ner i båten och lyssna på regeringens pandemiexperter, så lever man i en egen värld på Facebook där den ena idioten efter den andra kommer till tals och har en lösning på hur man kommer tillrätta med coronaviruset, skriver signaturen Sigge.

Annons

Ja, ingen kan ju undgå alla självutnämnda experter på coronaviruset som sitter och kokar ihop den ena åtgärden efter den andra – från hamstring av mat till att stänga skolorna mm – och ifrågasätter alla åtgärder av samhälleliga funktioner när vi träder in i krisläge.

Istället för att sitta ner i båten och lyssna på regeringens pandemiexperter, så lever man i en egen värld på Facebook där den ena idioten efter den andra kommer till tals och har en lösning på hur man kommer tillrätta med coronaviruset.

Nä, stäng ner Facebook! Och gör det snabbt, så kanske vi slipper upplopp på gator och torg som diverse Facebookgrupper skapar. Det finns en namninsamling just nu som kräver att vi stänger våra skolor. Och det är väl bara början tänker jag på vilka namninsamlingar som kommer att dyka upp.

Folk är lättlurade och lättskrämda och tror allt som står på nätet. Så för alla vår säkerhets skull sätt Facebook i karantän i en månad.

Sigge

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel