Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Rätt som skattebetalare att få siffror på bordet om Los skola

Artikel 28 av 28
Förändringar på Los skola
Visa alla artiklar

Insändarskribenten anser att något är fel på besluten som omgärdar ombyggnationerna av Los skola och vill se alla papper på bordet.

Ljusdals kommun planerar att slå ihop skolan och förskolan i Los. På en direkt fråga till berörda politiker och tjänstemän kunde man inte svara varken på ombyggnadskostnaden eller besparingen. Det skulle man veta först när bygget var klart.

Mycket märkligt. Jag är ingen ekonom, men lärde mig så pass mycket matematik när jag gick i skolan i Los att jag inser att någonting är väldigt fel. Som skattebetalare borde jag ha rätt att kräva siffrorna på bordet. Dessutom hävdade Stina Michelson att man skulle börja bygga om 1 september fastän man saknade bygglov. Hon påstår även att den här ombyggnadsärendet är det mest genomarbetade på länge. Hur ser då övriga ärenden ut?

Är inte förvånad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel