Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: På tal om bandyhall och stark vilja – den starka viljan kan användas bättre!

 
Bandyhall i Bollnäs
Visa alla artiklar

Stark vilja är mycket bra men pengarna måste ändå komma nånstans ifrån. Har man någonsin, med fakta, undersökt hur stor del av Bollnäs befolkning som egentligen är så intresserad om bandy?

I en artikel i Ljusnan står det att läsa om politikernas starka vilja att genomföra projektet Bandyhall i Bollnäs. Jag funderar lite vem det i slutändan är som kommer att få stå för den stora kostnaden. Föreningen verkar vara konkursmässig och har inga pengar. Är det tänkt att pengarna ska tas från kommunens tydligen enorma kassakista?

Stark vilja är mycket bra men pengarna måste ändå komma nånstans ifrån. Har man någonsin, med fakta, undersökt hur stor del av Bollnäs befolkning som egentligen är så intresserad om bandy? Är det bara föreningen med vissa bandyintresserade politiker som tycker att Bollnäs skulle lyfta enormt  vad gäller pr i hela Sverige med bandyhall? Kanske, i alla fall om det visar sig att projektet inte hade nån bärkraft, i värsta fall som en stor felsatsning som kostat massa pengar som skattebetalarna får punga ut.

Vad vet jag, staten kanske är på väg att skicka en stor summa "coronapengar" som man kan använda till bygget?

Vissa politiker, använd er starka vilja istället och lös problemen med biblioteket och den dåliga arbetsmiljön på kommunhuset.

En som undrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel