Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Onödig väntan att kunna ta sig ut från Medskogs handelsområde

Jag antar att de som har planerat området har någon form av utbildning och sen ska det hela godkännas av någon myndighetsperson som förhoppningsvis också har en gedigen utbildning, skriver insändarsignaturen Göran.H som ställer sig frågande till infrastrukturen på Medskogs handelsområde.

Annons

Som obotlig sommarhälsing besöker jag relativt ofta det som är Hudiksvalls nyaste handelsområde, Medskog.

Att ta sig dit går oftast rätt smidigt. Men sen kommer överraskningen, man kommer inte därifrån utan att köa, ibland ganska många minuter helt i onödan.

Jag antar att de som har planerat området har någon form av utbildning och sen ska det hela godkännas av någon myndighetsperson som förhoppningsvis också har en gedigen utbildning. Trots detta blev det fel och säkert kostsamt att korrigera i efterhand.

Läs också artikel: Trafikproblemen ökar på Medskog:"Inte acceptabelt"

Däremot kunde man med enkla medel underlätta för de som skall åka västerut på riksväg 84.

Det finns plats för två filer på utfarten, en för de som ska svänga vänster och en för högersväng. Det enda som är behövs är lite vit vägmarkeringsfärg och kanske fylla i några gropar.

Vem ska då göra denna enorma insats? Kanske någon som är beroende av att folk vågar åka dit utan att vara rädd för att inte komma därifrån.

Göran.H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel