Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nu ska vi som bor efter vägar där varg och björn håller till få gå i mörker!

Nu får det vara nog! Låt bli vår belysning! skriver Maja J i Hertsjö, Bollnäs kommun.

Vi som bor utanför detaljplanerat område i Bollnäs kommun kommer inom kort (kanske har det redan påbörjats i vissa delar av kommunen) att bli utan belysning utefter våra vägar. Stolparna har inspekterats och kommer i vissa fall att bytas ut och en del kommer att tas bort!

Vi betalar samma kommunalskatt som de som bor på Ren, Björktjära med mera. Vi får bekosta plogningen själva mot ett bidrag från kommunen. I stan ingår det tydligen i skatten. Nu ska vi som bor efter vägar där varg, björn med mera håller till få gå i mörker. Tack för det!

Äldre som har hund vågar gå ut med sina hundar när det är mörkt tack vare de få belysningspunkter som finns. Efter till exempel Hertsjörakan finns inga fina gång och cykelvägar som i stan. Nej Nu får det vara nog! Låt bli vår belysning, eller inför avgifter för dem som bor i stan!

Maja J Hertsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel