Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nianforsvägen blev kanonbra – en dröm, man bara njuter!

Periodvis har Nianforsvägen nog varit länets sämsta väg. Men sedan ett par veckor tillbaka är den asfalterad, och det blev väldigt bra. Tack Trafikverket! skriver Ingvar Persson.

Annons

Jag har under många år klagat på länsväg 663 (Nianforsvägen) som går mellan Vallsta-Njutånger. Periodvis har den nog varit länets sämsta väg.

Men nu kan jag säga att den är länets bästa väg. Under sommaren och hösten har trafikverket jobbat med sträckan Östansjö-Nianfors, och för ett par veckor sedan blev den asfaltbelagd. Den är som en dröm, man bara njuter.

Jag vill inte att ni bara skall åka ut och åka bil eftervägen av miljöskäl, men skall ni åka från Bollnäsområdet till Hudiksvall så kan jag rekommendera Nianforsvägen. Sedan är vägen också den naturskönaste i landskapet.

Jag vill tacka alla inblandade som jobbat med vägen, ni har gjort ett kanonjobb. Vill också passa på att tacka för lika fint arbete med vägsträckan mellan Hänsätter och Norränge.

Ingvar Persson, Vallsta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel