Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ni som retar er på rustningen av väg 50 – ta bussen istället!

 
Debatten om riksväg 50
Visa alla artiklar

Om ni som jobbpendlar tar buss 100 istället för bilen, så slipper ni reta er på hinder i trafiken. Och samtidigt kan ni koppla av under resan! skriver signaturen Söderhamnsbo.

Jag har läst upprörda och ilskna kommentarer på sociala medier angående rustning av väg 50. Många jobbpendlar varje dag och menar att det kommer att ta mycket längre tid att ta sig till och från jobbet med sänkta hastigheter.

Ett tips till er är att ta 100 bussen som går varje halvtimme fram till klockan 21 på kvällen. Miljövänligt och billigare, man slipper ödsla energi på att reta sig på hinder i trafiken och kan koppla av under resan.

Positivt är ju ändå att vägbanan kommer att bli bättre! Vägrenarna kunde också göra att det blev farliga omkörningar eftersom vissa bilister verkade tro att det var motorväg och man var skyldig att gå ut i vägrenen om man körde under 95 km.

Söderhamnsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel