Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ni som inte tillhör riskgruppen – måste ni absolut handla på morgonen?

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

När butiken har extra öppet tidigt på morgonen är det respektlös av de som inte tillhör någon riskgrupp att trängas där för att handla, tycker signaturen Utan skygglappar.

Skärp er ni barn och föräldrar. Nu ställer flera affärer upp på de riskgrupper som finns och vädjar att dessa ska få handla på morgonen mellan klockan 8-9. Men vad händer? Arbetande hantverkare samt barn och ungdomar struntar i detta och måste absolut in på ICA under denna timme. Nu senast var det på ICA i Harmånger där skolungdomar stod i kö och väntade på att affären skulle öppna klockan 8.00.

Vi som tillhör riskgruppen och som troligtvis riskerar att dö av smittan, kan behöva ha denna timme för vår egen handling. Ni har alla andra timmar för att handla era livsmedel. Tänk på att det kan var er släkting som ber om förståelse. Vi vill också ha chansen att se våra barnbarn växa upp.

Utan skygglappar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel