Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Midsommarfirande i det tysta i tidningen?

Varför hade inte HT några artiklar och bilder från midsommarfirandet i bygden dagarna efter helgen, undrar SunE i Sjövik. Tf nyhetschef, Torbjörn Ingvarsson svarar direkt.

Efter lusläsning av HT måndag, tisdag och onsdag har jag inte kunnat se ett enda spår av midsommarfirande inom HT:s täckningsområde i tidningen.

Firandet lockar ju faktiskt många turister till trakten och många många enskilda och föreningar har lagt ner tid och arbete på att pryda midsommarstången med löv och kransar, samt ordnat med lekar och danser omkring den, ända från ”Små grodorna” till den avslutande "raketen".

Nu finns det säkert många icke bilburna åldersgrupper som vill hänga med på vad som händer nere på sockna, och det tycker jag är en uppgift för lokalpressen.

SunE i Sjövik

SVAR DIREKT: Tack för att du vill läsa om det som händer i bygden i HT, det gläder oss. Under midsommarhelgen bevakade vi midsommarfirandet på Hagmyren i Hudiksvall och midsommarfirandet i Mellanfjärden, Jättendal, för publicering på helahälsingland.se och i HT. Eftersom firandet var tre dagar gammalt när måndagstidningen publicerades fick materialet begränsat utrymme.

Vänliga hälsningar

Torbjörn Ingvarsson, tf nyhetschef Hudiksvalls Tidning och Söderhamns Kuriren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel