Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Meningslösa bråk vid demonstrationer – skulle det inte handla om mindre våld?

Vad är meningen med att tracka poliser och slå sönder polisbilar? Och detta i demonstrationer som säger sig vilja fördöma våldsamheter, undrar signaturen Förbannad.

Men nu får det väl räcka! Jag blev så upprörd idag när jag såg ett klipp på Facebook från demonstrationerna i Göteborg. Hur kan det få gå till såhär? Poliser som blir trackade, och polisbilar (betalda av våra skattemedel) som blir förstörda av stenkastande idioter. Var det inte en demonstration mot våldsamheter? Det drar bara till sig bråkstakar som tar tillfället i akt för att få samlas och gå loss.

Nä fy, jag skäms över att vara svensk, vi är så menlösa i det här landet. Det är väl inga svenska poliser som mördat några svarta vad jag vet, det här är ju inte USA liksom. Men kan man inte följa svensk lag och gör motstånd mot polisen, som är anställda för att upprätthålla lag och ordning, då är man inte värd att bemötas med respekt. Skriv nu inte att jag är rasist, för det här har inte med hudfärg att göra. Jag tycker det får finnas gränser för alla människor i hur illa man får bete sig.

Förbannad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel