Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Med aga får fosterbarn sin rang...

Ska du bli fosterhem – då har vi några tips.

Se på ditt fosterbarn som en ond avkomma. Du får under några som helst omständigheter inte fatta tycke för det ty i detta fall måste placering genast avbrytas.

Ett fosterbarn ska brytas ner med hårda smärtsamma metoder för att ej få utrymme till mognad, läkning eller bearbetning. Skulle detta ändå ske kommer resultatet bli en obehaglig individ som ställer krav och ifrågasätter. Obs! Detta är ingenting som socialtjänsten rekommenderar fosterhemmen att sträva efter då det skulle komma att kosta samhället pengar i form av psykologer och behandling!

Ett fosterbarn ljuger och manipulerar allt.

Ett fosterbarn vet inte skillnad på sanning eller saga och förvränger verkligheten så den skall passa honom eller henne.

Ett fosterbarn har alltid en baktanke med allt den säger eller gör.

Ett fosterbarn gör bara saker som den vinner på själv.

Ett fosterbarn får absolut inte älskas då detta genast kommer att utnyttjas av barnet till dess egen fördel.

Ett fosterbarn kommer att stjäla, missbruka och kosta samhället mycket pengar så se därför till att det redan från början av placeringen börjar betala tillbaka genom idogt arbete.

Ett fosterbarn är van att äta mat ur soporna och nöjer sig med mycket enkel mat. Gärna mögligt, utgången mat eller rester.

Ett fosterbarn letar konflikter – se därför till att det aldrig får möjlighet att träffa någon utanför fosterhemmet.

Ett fosterbarn har inga känslor och saknar därför förmåga att känna skam, skuld och empati.

Nedan följer 8 enkla punkter som du som fosterhem kan följa för att få ditt fosterbarn som du önskar:

1. Det absolut första du måste göra när du får hem ditt fosterbarn är att visa vem det är som är herre i huset. Visa ungen sin plats genom ett rejält kokt stryk redan första dagen. Du kan med stor framgång slå på följande ställen: Njurar, mellangärde. Ansikte/huvud och hals. Slå rejält med hela handen. Ju ondare barnet får desto mindre risk för uppror.

2. Fosterbarnet kommer att fara med osanning i allt det säger så undvik situationer där barnet får utrymme till tal. Om barnet ändå börjar tala: ta då genast detta ur barnet genom slag och inlåsning. Om ej uppnådd effekt ernåtts så kan du med fördel hälla brännande vatten i barnets mun. Detta brukar få till följd stora blåsor och att även att den allra tjurskalligaste unge så småningom börjar tiga.

3. Se till att fosterbarnet vet sin rang genom kontinuerlig aga. Ett fosterbarn måste man slå ofta för att det ska förstå vad man menar.

4. Inlåsning i mörka och trånga utrymmen har visat sig ha god effekt på fosterbarn. Så detta straffmedel används till fördel. Glöm dock ej att barnet måste sitta minst 24 timmar för att garanterat uppnå önskad effekt! Mat, vatten eller tillgång till toalettbesök är ej tillåtet under dessa sessioner.

5. Det är viktigt att fosterbarnet genast glömmer den biologiska familjen. Detta görs med följande metoder: Neka barnet fotografier, telefonsamtal och möten med ursprungsfamilj. Tala nedsättande om de biologiska föräldrarna. Varje gång ungen talar eller tänker på sin biologiska familj ska detta leda till hårdast möjliga straffpåföljd. Det är också i detta skede viktigt att ungen tilltalar fosterföräldrarna som "mor och far, ers höghet och drottningen" eller annat likvärdigt tilltalsnamn.

6. Fosterbarnet måste förstå att den är en belastning för samhället så att det därmed kan vara tacksamt och undergivet. Tala därför förnedrande till ungen och använd mycket våld i uppfostran. Att förnedra ett fosterbarn har visat sig vara en framgångsrik uppfostringsteknik.

7. Gör fosterbarnet förvirrat genom att dela ut uppgifter som ska utföras på ett bestämt sätt men som du sedan bestrider. Slå ungen mycket, så den förstår att den gjort fel.

8. Förneka fosterbarnets rätt till existens genom att aldrig låtsats som att det finns. Obs! Glöm aldrig bort att straffa ditt fosterbarn. Ju mer slag ju lättare kommer du att få din unge som du vill ha det!

9. Glöm aldrig bort att fosterbarnet är en lägre klassens människa, likvärdig hunden. Detta måste ungen förstå. Tala därför ofta om för ditt fosterbarn vilken belastning han/hon är samt hur tacksamt det ska vara för att just du öppnat ditt hem för denne.

Det är viktigt att fosterbarnet lär sig vara tacksamt och att arbeta flitigt.

Avslutningsvis vill vi bara upplysa dig om att fosterbarn inte har några rättigheter och som tack för att du ställer upp och tar emot ett fosterbarn vill vi erbjuda dig barnets sexuella tjänster. Ett fosterbarn har inget rättsskydd så du kan med fördel bruka det för vilka ändamål du vill.

Lycka till!

Sofia Rapp Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel