Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Märkliga tvålstölder på herrtoaletten: Låt tvålpumpen stå kvar!

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Personalen på Variant Köpcenter i Bergvik ställer ut tvål på toaletterna till sina kunder, men tvålpumparna stjäls hela tiden. Det här drabbar besökarna, som riskerar bli utan tvål vid handtvätten, skriver Jan Näsholm, Rustan Fastighets AB.

Det är svårt att förstå hur människor tänker! I dessa coronatider är det viktigt med handhygien och att tvätta händer i tvål och vatten eller med handsprit – våra myndigheter uppmanar befolkningen att vara noga med det.

På herrtoaletten Variant Köpcenter i Bergvik, ställer vi ut tvålpump så att besökarna kan tvätta händerna med tvål. Dessa tvålpumpar försvinner hela tiden. Vi ställer ut en, och efter ett kort tag försvinner den.

Dessa pumpar är inte så dyra så det drabbar inte oss så svårt, men vi vet ju inte när de försvinner, så risken är att många besökare blir utan möjligheten att tvätta sina händer med tvål. Det är märkligt att det bara händer på herrtoaletten.

Besökare på herrtoaletten Variant Köpcenter, låt tvålpumpen stå kvar!

Rustan Fastighets AB

Jan Näsholm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel