Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ljusne utomhusbad

Artikel 1 av 3
Framtiden för utomhusbadet i Ljusne
Visa alla artiklar

Ljusne Vallvik socialdemokratiska förening skriver om utomhusbadet i Ljusne.

Söderhamn har många fina platser att bada på men en av de bästa är Ljusne utomhusbad, som ljusneborna fått kämpa för många gånger.

Förra året var badet återigen hotat men vad kommer alliansen för med det i år? Därför kommer vi Socialdemokrater på kommunfullmäktige i januari kräva svar från alliansen om vad som händer med Ljusne utomhusbad.

För oss är det här en fråga om att faktiskt bevara och utveckla hela vår kommun, något som också flera av allianspartierna lovade i valrörelsen. Det är en jämlikhetsfråga så att alla får tillgång till en meningsfull fritid och möjlighet till sommarlovsaktiviteter runt om i hela kommunen.

För oss socialdemokrater vill är det en självklarhet att vi också ska satsa på anläggningar och aktiviteter utanför Söderhamn och Hällåsen. Nu är det upp till bevis vad alliansen verkligen vill satsa på.

Ljusne Vallvik socialdemokratiska förening

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel