Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag trodde tingshusbygget var ett aprilskämt

 
Nya tingsrätten i Hudiksvall
Visa alla artiklar

Ska en ful modern låda placeras på bästa ställe i Hudiksvall? undrar signaturen Åsa. Lär man sig aldrig av historien? Det är dags för folkuppror.

Annons

När jag hämtade tidningen en dag i slutet av förra veckan trodde jag att det var första april - Tingsrätten ska bygga nytt i  kvarteret där HT och 49:an ligger - skämtar någon mig aprillo?

Läs också artikeln: Klart med ny tomt för Hudiksvalls tingsrätt – flyttar till HT-kvarteret

Tingsrätten på bästa läge i stan vid Lillfjärden! Nix! - Där ska det ligga restaurang med uteservering (som det redan gör) och ska något läggas där till så bör det väl vara bostäder! Hur har detta gått igenom?

Läs också insändaren: Hur kan Hudiksvall tillåta något så fult mitt i stan?

Ska en ful modern låda placeras på bästa ställe i stan? Ska vi få ett kvarter som är dött, tyst och nedsläckt kvällar och helger... Lär man sig aldrig av historien? På 60-talet revs fina gamla kvarter för att göra plats åt Tempo med gigantisk parkering vid Lillfjärdens strand.. Hiskeligt blev det. Bygg ut Tinget på befintlig plats i stället! Ritningar finns.

Dags för folkuppror för att stoppa detta vansinne!

 

Åsa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel