Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inte politiskt korrekt att bli kär i vem som helst

 
Nina Burchardt tvingades bort från politiken
Visa alla artiklar

Exemplet med Nina Burchardt (S) och Johnny Skallin (SD) visar att detta prat om rätten att få älska vem man vill endast är tomt prat för Socialdemokraterna i Hudiksvall, skriver Gunnar Johansson, före detta socialdemokrat.

Annons

Socialdemokraterna i Hudiksvall visar i praktisk handling, att deras prat om att man har rätt att älska vem man vill, bara gäller om det stämmer med socialdemokraternas egen ideologi och tyckande.

Exemplet med Nina Burchardt (S) och Johnny Skallin (SD), visar att detta prat om rätten att få älska vem man vill endast är tomt prat för socialdemokraterna i Hudiksvall.

Om detta är sant så är det inte bara skamligt och helt oförsvarbart, utan borde resultera i att Mikael Löthstam (S) som varit med och fattat detta beslut, omedelbart borde få avgå.

Att tvingas lämna sina uppdrag, som Nina Burchardt tydligen gjort, bara för att man älskar någon som har en annan politisk åskådning än en själv, kan knappast höra hemma i vårt samhälle 2019. Detta sätt att agera på, bör alla förtroendevalda politiker, oavsett parti, ta fullständigt avstånd ifrån.

Gunnar Johansson före detta socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel