Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ingen lövupptagning i Söderhamn

Man måste fråga vad det är för fel när parkerna i Söderhamn bara blir sämre skött för varje år och ändå räcker inte pengarna, skriver signaturen Vägmästaren.

Har fått uppgift på att Tekniska kontoret ligger back med 1 miljon kronor på parksidan. Därför är all lövupptagning i hela kommunen stoppad.

Man måste fråga vad det är för fel när parkerna i Söderhamn bara blir sämre skött för varje år och ändå räcker inte pengarna. Kan det vara så att arbetsledningen på Teknisk service inte riktigt har koll på eller inte klarar av att följa upp hur mycket pengar som finns kvar på kontot?

En miljon är mycket pengar och är kontrollen så dålig att det inte uppdagas i tid hur mycket man har att röra sig med utan bara kör på? Det måste ju gå att fördela om pengarna mellan olika konton.

Så nu kära söderhamnare får ni traska runt med löv upp till knäna. Löv som ändå måste tas upp till våren för att rädda gräsmattorna men som då blir ett krångligare jobb än att ta upp dem nu.

Vägmästaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel