Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ibland vill man ta små glädjeskutt över beslut som fattas i Hudiksvalls kommun!

Artikel 29 av 29
Hudiksvalls badhus utreds för nedläggning
Visa alla artiklar

Den knappa miljon som skulle sparats på att lägga ner badhuset måste ses som försumbar i förhållande till kommuninvånarnas nytta av badet. Vi är glada över majoritetens beslut att Hudiksvalls badhus kommer att finnas kvar, skriver centerpartister i kultur- och fritidsnämnden.

Det är med stor glädje vi läser i Hudiksvalls tidning att den planerade nedläggningen av badet i Hudiksvall nu dragits tillbaka.

Vi i Centerpartiet har haft vår ståndpunkt klar, redan från början av debatten: Hudiksvalls badhus ska vara kvar. Den knappa miljon som skulle sparas måste ses som försumbar i förhållande till kommuninvånarnas nytta av badet. Det behövs för folkhälsan, för skolbarnens simundervisning,  Hudiksvalls simsällskaps träning och för lek och nöje.

Vi ska alla vara tacksamma för den starka opinion som gruppen Hudikbadets vänner lyckats skapa – för alla de kloka kommentarer och insändare de skrivit –  som fått kommunledningen S, M och MP att ta ett annat beslut än vad som var tänkt från början. Så ska det fungera i en demokrati.

Vi kommer säker se många glädjeskutt ner i vattnet vid Hudiksvalls badhus - av både gammal som ung – när det väl öppnar för bad igen.

Centerpartiet i opposition

Kultur- och fritidsnämnden

Anette Spjutsvik

Jesse Ljung

Sven Bergström

Lisa Östberg

Per Hellander

Tibor Balazsi

Marie Ohlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel