Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur blir det med gatubelysningen i Delsbo?

För att göra vägen tryggare uppskattar signaturen efter Sunnansjövägen i Delsbo. Dock ställer sig insändarsignaturen frågandes till varför den värsta biten lämnas utan belysning. Sara Johansson, verksamhetschef, svarar direkt.

Tänk vad skönt att vi äntligen kommer att få belysning efter Sunnansjövägen i Delsbo. Väldigt mycket människor promenerar, hundägare tar sin runda, folk cyklar och även hästar med ryttare använder vägen ofta i mörker.

Trafiken har ökat de senaste åren och belysningen gör sträckan tryggare för alla. Men varför lämnar man den värsta biten utan lampor, nämligen området kring broarna?

Där är sikten skymd av buskage, vägen är kurvig och smal där man känner sig som mest utsatt för att bli påkört. Helt logiskt för mig att belysning behövs där.

Eller kommer arbetet att fortsätta så småningom så även den biten av vägen kommer att bli upplyst?

En hundägare i Delsbo

SVAR DIREKT: Vad roligt att du uppskattar projektet med belysning. Projektet är inte klart och planeras att färdigställas nästa år. När arbetet är klart kan det komma att finnas korta sträckor där belysning saknas då vi inte har markåtkomst längs hela sträckan.

Sara Johansson, Verksamhetschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel