Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur är det med hålvanan och träffsäkerheten i Färila?

Skärpning Färilabor! Det är äckligt att besöka återvinningsstationen när man måste trava över all skit som en del inte behagat stoppa i rätt hål, skriver Peter Lindgren.

Jag skäms över hur återvinningen vid Delins i Färila hanteras av oss Färilabor. Det verkar som om många i vår trakt har dålig hålvana. Hålen i insamlingscontainrarna är minst lika stora som öppningen på en toalettstol, vilket får mig att misstänka att ni även missar där.

Det är äckligt att försöka bli av med sina plast-, metall-, glas och papperssopor när man måste trava över all skit som ni inte behagat stoppa i rätt hål. Någon container för elektronikprylar (datorer, fläktar, elvispar mm) finns inte. Du som har slängt den typen av sopor har säkert bil. Vad du så ska göra är att köra någon mil till och lämna det på Åkerslund.

Idag var tre killar från Samhall på återvinningsstationen och städade upp efter oss Färilabor. De fick ihop en överfylld släpvagn. Om vi inte skärper oss tas kanske återvinningsstationen bort och då blir vi tvungna att åka med alla sopor till Åkerslund.

Peter Lindgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel