Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hudikbor, protestera nu – vi måste vara rädda om vår fina stad!

 
Nya tingsrätten i Hudiksvall
Visa alla artiklar

Det måste finnas andra ställen att bygga den nya tingsrätten på, än vid Lillfjärden i Hudiksvall. Bygg tingshuset i Ljusdal istället tycker Jan.

Annons

Håller fullständigt med Åsa häromdagen. Varför en tingshusbyggnad där? Det vore bättre med någon affärsverksamhet eller bostäder. Måste väl finns andra platser att bygga denna lada på, inte på en av de bästa tomterna invid Lillfjärden.

Läs insändaren: Jag trodde tingshusbygget var ett aprilskämt

Hudikbor, protestera nu. Vi måste vara rädda om vår fina stad.

Ska man se med lite vidare ögon kan man fundera på detta med statliga jobb på landsorten. Man lägger ju ned statliga jobb (arbetsförmedlingen) i t ex Ljusdal. Det vore väl en bra sak att lägga tingsrätten där som plåster på såren.

Där finns också god kommunikation till Gävle och Stockholm för advokater och annan personal. Och man skulle till och med kunna bygga i närheten av Kyrksjön om man vill ha sjöutsikt.

 

Jan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel