Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Herr Froms och hans penningar

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Det är fult av ansvarig utgivare Tomas Froms att negligera att tidningarna till viss del finansieras av skattepengar, tycker signaturen Roger. Tomas Froms svarar direkt.

Annons

Tomas Froms verkar skilja stenhårt på skattefinansierad statlig media och finansiering av den media han arbetar med. Han anser att deras verksamhet kostar och att de alltid tagit betalt för det.

Visst är det så, men ni som köper tidningen är inte ensamma om att bära bördan. Ni tidningsköpare, liksom vi andra stöttar Froms och hans medarbetare med avsevärda bidrag ur statskassan. Tiotals och åter tiotals miljoner ges årligen i olika stöd till Mittmedias verksamheter, exakta siffror kan inte jag få fram men nog är det fult av Froms att helt negligera det faktum att skattepengar är en del i verksamheten. Det känns otacksamt på nåt vis.

Roger

SVAR DIREKT: Det är sant att mediebranschen som sådan får stöd av staten. Men ingen av våra titlar i Hälsingland uppbär så kallat direkt driftstöd. 

Tomas Froms, stf ansvarig utgivare 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel