Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Försäljningen av Elektra i Hälsingland

Artikel 36 av 39
Försäljningen av Edsbyns elverk
Visa alla artiklar

Signaturen Fd. anställd vid Edsbyns elverk är kritisk mot hur styrelsen agerat vid försäljningen av Elektra i Hälsingland.

Det är en gåta hur Edsbyns elverks styrelse agerat vid försäljningen av dotterbolaget Elektra i Hälsingland.

Det är en gåta hur man behandlat de anställda.

Det är en gåta att man inte lyssnar på anställda som verkat och arbetat inom detta bolag i många år och som besitter gedigen kunskap och erfarenhet.

Det är en gåta att man säljer ut Elektra i Hälsingland till LL invest trots att Lars Lind genom sitt tidigare agerande mot bolaget skapat sig en grundmurad misstro.

Det är en gåta att man inte förstår att faran är stor att man mister personal med gedigen kunskap och erfarenhet till konkurrerande företag i stället.

Framför allt är den största gåtan att LL invests ägare Lars Lind vill genomföra denna affär trots att 90 procent av Elektras personal protesterar mot detta.

Svaret på gåtan är nog tyvärr girighet och att man inte bryr sej om hur personalen mår och hur det går för Elektra i Hälsingland i framtiden.

Fd. anställd vid Edsbyns elverk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel