Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fina gångvägar, men...

Många samlar upp avföringen i plastpåsar och lägger dom där det tidigare har funnits en hundlatrin, skriver Karl Brodin i en insändare.

Granskärsspåret och gamla järnvägen är väl skötta gångvägar som sandas och plogas vid behov. Det har varit räddningen i dessa pandemitider, i synnerhet för oss 70-plussare att kunna ta promenader varje dag utan att störas av biltrafik.

Det som stör är all hundskit som börjar töa fram som man lätt kan trampa i då det händer att det ligger mitt på gångstråket, det är perfekt för att ta med hunden på promenaden. Jag vore nöjd om dom inte skiter mitt på gångstråket, det är trevligt att möta hundarna som gärna vill hälsa och det tycker jag om. Många samlar upp avföringen i plastpåsar och lägger dom där det tidigare har funnits en hundlatrin.

Då jag inte själv har någon hund avstår jag från att peka finger åt dem som inte tar upp efter hunden. Mitt foto visar att det kanske inte var så klokt att ta bort hundlatrinen.

Karl Brodin, en glad vandrande 80-plussare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel