Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fälla träd utan kunskap

Det är du som får gå omkring med en malande orosklump i magen, och det är du som får vänta månadsvis på att överhuvudtaget få ett svar från försäkringsbolaget, skriver insändaren Trött och drabbad.

Tänk er följande scenario: din granne fäller ett träd över din bil och din fastighet, grannen kontaktar sitt försäkringsbolag och ordnar så alla uppgifter, offerter mm kommer till försäkringsbolaget han stämmer av med dig att allt känns ok och inom kort så får du ersättning och reparationer blir gjorda och alla är glada och nöjda.

Tyvärr så ser verkligheten annorlunda ut. Det är du som blir drabbad som själv får ta tag i och hålla alla kontakter för att något över huvud taget skall bli gjort. Det är du som får ta in offerter och se till att de blir inskickade. Det är du som får gå omkring med en malande orosklump i magen, och det är du som får vänta månadsvis på att överhuvudtaget få ett svar från försäkringsbolaget. Det mest ledsamma är att den som orsakade skadorna inte ens bemödar sig om att höra av sig och höra hur det går.

Jag undrar, är det fler som råkat ut för detta?

Trött och drabbad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel