Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fågelskit vid Lillfjärden

Det har väl alltid funnits fåglar i området, men i rimligt antal, nu känns det som att de totalt har tagit över Lillfjärden med omnejd, skriver signaturen Maja i sin insändare.

Som utflyttad Hudik-bo blev jag både äcklad och förfärad när jag tog en promenad vid Lillfjärden häromdagen. Jag började promenaden vid kvarteret i Rådhusparken och redan där fick jag kryssa mellan bajset och fåglar som spatserade omkring i horder.

När jag sedan gick på Kärleksstigen var det ännu värre, inte en kvadratcentimeter var fri från fågelspillning och det blev allt annat än en trevlig promenad. När jag kommit fram till Glysis orkade jag inte fortsätta varvet runt och tog en annan väg.

Det har väl alltid funnits fåglar i området, men i rimligt antal, nu känns det som att de totalt har tagit över Lillfjärden med omnejd.

Kan bara tänka mig vad turister utifrån tänker, när de besöker vår lilla stad, vilket äckel de måste känna inför denna invasion av fåglar och avföring.

Sorgligt på ett sådant vackert område.

Maja

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel