Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ett nytt luftslott i Trafikverkets korridorer

Signaturen Undrande Vallstabo är kritisk till Trafikverkets hantering av riksväg 83.

Riksväg 83 från Bollnäs och uppåt kommer snart att kosta mer, i alla dessa projekt och utredningar som gjorts genom åren, än att åtgärda det som behöver göras och då inte sänka hastigheten och smalna av vägen. Utan i stället bredda vägen på de ställen efter sträckan som det behövs och göra andra förbättringsåtgärder.

Varför ska det vara så svårt att förstå att det är en tungt trafikerad väg, med mycket turism? Försökte dagarna före nyår att ta mig över 83:an i Vallsta, räknade då till en kö på ca ett 30-tal norrgående bilar! Men börja nu inte i fel ände, med att ta sträckan Bollnäs-Röste. Är det inte prio ett på sträckan Lottefors-Arbrå, som har varit den mest olyckdrabbade vägavsnittet? Framför allt, vart tog pengarna vägen, som var avsatta för hela denna vägsträcka? Eller är detta också ett spel för galleriet?

Undrande Vallstabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel