Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ett kommunalråd ska inte "gå utanför boxen" när man vill och behagar

 
Kommunalrådets bjudresa
Visa alla artiklar

Turerna kring Skotlandsresan och kommunalrådet Markus Evensson i Ljusdal, som nu har uppmärksammats i media, behöver en grundlig genomgång. Har man agerat på ett helt okej sätt? Eller har man agerat otillbörligt? undrar Nils Furuskog.

Och så var det Ljusdals kommun igen som är satt på världskartan. För vilken gång i ordningen? Denna gång skall vi som bor i denna kommun vara glada och tacksamma över att vi har begåvats med ett kommunalråd som "vågar gå utanför boxen"? Det är nog dags igen för en time-out i (S)nickarboa. Vi kan gott och väl kräva att man är kompetent för sin uppgift som kommunalråd. Och inte att man går "utanför boxen" när man vill och behagar.

Det här duger naturligtvis inte. Ljusdals kommun behöver ett nytt kommunalråd. Här behövs det duktiga kompetenta politiker. Dessa turer som nu har uppmärksammats i media behöver en grundlig genomgång. Har man agerat på ett helt okej sätt? Eller har man agerat otillbörligt?

Nils Furuskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel