Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det tycks vara populärt att dissa SD

Svensk ekonomi håller på att haverera. Arbetslösheten ökar. Och skall man tro somliga så är allt detta SD:s fel? Den retoriken är helt omöjlig att få ihop, skriver Nils Furuskog.

Standardmodellen i svensk media. Dissa SD och du får dina rader publicerade.

Men nu är det ju så här att ansvaret för hur illa ställt det är med landet Sverige är inte SD:s fel. Det ansvaret vilar på andra politiska partiers, politikers axlar.

För mig personligen så är jag förvånad över att någon lägger sin röst på S.

Hur tänker man då? Jag har ju hört vissa som säger att man alltid har lagt sin röst på S och det kommer man att göra även framöver. Man röstar av hävd och tradition. Sverige är ett land som befinner sig i kris. Så dissa SD och rösta på S?

Det skjuts, bränns bilar. Det är upplopp med stenkastning på polis. Man åker cykel och kastar snöboll i mataffären. Listan över galenskaper kan göras lång.

Svensk ekonomi håller på att haverera. Arbetslösheten ökar. Och skall man tro somliga så är allt detta SD:s fel? Den retoriken är helt omöjlig att få ihop.

Desto större SD:s väljarstöd blir ju mer väljer somliga att ropa vargen kommer.

Nog har landet Sverige och dess medborgare blivit välförsedda med både varg och ansvarslösa, inkompetenta politiker. Politiker som nu har vaknat inte fem i tolv utan kvart över tolv. Klimatet har blivit en rejäl politisk snackis. Nu när klockan är kvart över tolv skall man kavla upp ärmarna och ta till krafttag. Det är så det är. Det är mycket snack och väldigt lite verkstad. Dissa SD. Landet Sverige befinner sig i kris.

Ha en god jul och förvänta dig ett 2020 där det mesta kommer att bli som vanligt.

Nils Furuskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel