Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det har kommit en oro till vårt vackra trygga Los

 
Förändringar på Los skola
Visa alla artiklar

Tänk att få växa upp här i Los! Där alla barn syns, där alla barn alltid har en bekant vuxen i sin närhet. En skola där varje elev får höras. Men nu håller något på att förändras, skriver AnnaCajsa.

Jag bor i skogen, snudd på bokstavligt. Losbygden, dit mitt boende hör, är en oerhört vacker miljö - året runt. En miljö som andats trygghet och värme ända sedan jag som 1-åring började åka med mina farföräldrar till denna del av vårt fina Hälsingland. På något sätt var det nog meningen att jag skulle hamna här. En plats i världen, där vänlighet och hjälpsamhet är ledord. En plats där nästan alla känner alla, vilket förstärker tryggheten.

Tänk att få växa upp här! Där alla barn syns, där alla barn alltid har en bekant vuxen i sin närhet. En skola där varje elev får höras.

Men vänta nu! Något håller på att förändras – och det är inte en positiv förändring. Jag läser dagligen om den oro som alla invånare känner. En oro som sannerligen inte borde behövas. Ni styrande folkvalda skapar magont hos föräldrar, personal, elever, personal inom äldreomsorgen. Kan ni sova om nätterna?

AnnaCajsa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel