Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det blir som det...

De som arbetar i skolan som arrangerade så fina avslutningar där eleverna höll avstånd och fick ett utspring per klass och så sabbade man allt genom att festa på nätterna, skriver signaturen Bekymrad.

Man läser med fasa hur studenter fick festa i parkerna i Söderhamn med polisens goda minne.

Skulle vara mycket intressant att få ett svar från polismyndigheten hur tänkte man då? Varför avhyste man inte dessa festande studenter? Är det helt plötsligt tillåtet att dricka alkohol i våra parker?

Är det tillåtet att spela hög musik på nätterna, samt att man funderar om inte berörda föräldrar till ungdomarna funderar på vad de är på nätterna och speciellt i dessa tider. Skulle vara väldigt intressant om någon drabbad förälder eller ungdom att ge sin syn på saken.

Hur kan vi låta bli att inte följa Folkhälsomyndighetens råd och vem tar ansvar efter detta?

De som arbetar i skolan som arrangerade så fina avslutningar där eleverna höll avstånd och fick ett utspring per klass och så sabbade man allt genom att festa på nätterna... vilket ansvar.

Bekymrad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel