Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det behövs göras något åt avsaknaden av en livsmedelsbutik i centrala Bollnäs

Kommunledningen måste ta tag i detta problem, skriver insändaren Bibi Högberg angående avsaknaden av en livsmedelsbutik i centrala Bollnäs.

Ett stort tack till dig Birgitta Sjögren, 82 år, för din insändare om situationen utan en livsmedelsbutik i Bollnäs centrum.

Den är på allas läppar och är ett stort problem för många. Att bli gammal och bo centralt är toppen, men att ej kunna handla sin mat för dagen är en situation som är kaotisk för alla. Utan bil, utan hjälp från något håll och svårt att gå.

Många har rollator, men den orkar man inte ta till matbutiken utanför stan.

Kommunledningen måste ta tag i detta problem. Vilken rätt har vi gamla i Bollnäs stad till en tillvaro som hjälper oss, inte tvärt om? Det vore till gagn för allt och alla.

Kommunledningens nya uppgift blir en matvaruaffär i centrum åt Bollnäs invånare. Får vi ställa krav fast vi är gamla så är det ett krav.

Vi är många bakom insändaren Birgitta Sjögren, 82 år, skrivit. Allt stämmer på punkt och pricka.

Vi önskar kommunledningen lycka till med den nya uppgiften.

Bibi Högberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel