Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det är faktiskt inte så långt till Loos – ta och fixa belysningen nu!

Det är mörkt nu och fortfarande är inte gatubelysningen fixad i Loos, skriver Mats. Ska det behöva ta så lång tid? Gatu- och parkchef Anders Berg svarar direkt.

Hej gata/park, och ansvarig för gatubelysningen i Loos.

Minst sju veckor har gått utan att något händer med den ej fungerande gatubelysningen i byn, Många har hört av sig till er och undrar vad som händer? Men inget ljus kommer.

Ska inte orda mer om det utan se bara till att få det gjort innan det händer en allvarlig olycka, Många skolbarn famlar nu i mörkret till och från skolan, folk vill faktiskt kunna promenera även efter mörkrets inbrott utan att riskera att bli överkörda.

Tror inte det skulle kännas bra för den chefen på Ljusdals Kommun som måste förklara sig för anhöriga eller pressen om en olycka sker, att vi hade inte tid att laga eller att det fattades reservdelar.

Det är faktiskt inte så långt till Loos. Så se till att få det gjort.

Mats

SVAR DIREKT: Hej Mats, tack för dina synpunkter, vi beklagar att arbetet dröjt. Belysningen i Loos är nu åtgärdad förutom två belysningspunkter där arbete pågår, det beräknas vara färdigställt i början av vecka 44. Med vänlig hälsning

Gatu- och parkchef Anders Berg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel