Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Den nya tingshusbyggnaden - nej tack, nu är måttet rågat!

 
Nya tingsrätten i Hudiksvall
Visa alla artiklar

Under de senaste åren har jag förvånats över varför det har tillåtits att byggas gigantiska kontor på de mest attraktiva platser i stan. Nu är måttet rågat i alla fall! skriver signaturen Siw.

Annons

Som gammal Hudiksvallsbo säger jag också nej tack till det stora fula tingshusbygget på en av stans vackraste platser vid Lillfjärden!

Läs också artikeln: Klart med ny tomt för Hudiksvalls tingsrätt – flyttar till HT-kvarteret

Finns det inget estetiskt råd att samarbeta med?

Håller med insändaren som Åsa skrev att det liknade ett aprilskämt, det var vad jag också tänkte. Klart att det ska vara en restaurang med uteservering som nu eller möjligen bostäder.

Läs också insändaren från Åsa: Jag trodde tingshusbygget var ett aprilskämt

Jag har länge undrat vad det är för fel på folk i vår kommun som har makten att bestämma hur vår stad ska se ut. Under de senaste åren har jag förvånats över varför det har tillåtits att byggas gigantiska kontor på de mest attraktiva platser i stan, t ex vid strandpromenaden och det tycks bara få fortsätta. Livlösa kontorsbyggnader och trista tingshus där ingen vistas kvällar och helger ska inte ligga på de vackraste platserna centralt och förfula vår annars så vackra stad.

Bygg dom utanför stan. De flesta som jobbar där är ändå bilburna, vilket du kan se på parkeringarna vid strandpromenaden.

Siw

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel