Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Dags för kommunen att kavla upp ärmarna och engagera sig i Kojbyn i Lassekrog

Kojbyn i Lassekrog är väl värd att bevaras. Lika mycket som torpet på törnet. Om man inte vet varifrån man kom, vet man inte vart man är på väg, skriver Nils Furuskog.

Hur står det till egentligen med Ljusdals kommuns engagemang i Kojbyn i Lassekorg? Är det inte dags att "kavla upp ärmarna" och ta ett rejält tag i detta? Ser ut som det behövs.

Men det är lite sorgligt med Ljusdals kommun. Miljonerna verkar ha flödat åt ett helt fel håll. Rejält minus i kassan. Men nog borde väl ändå Ljusdals kommun klara av att hantera denna kojby. Annat vore väl märkligt. Om man nu låter förfallet fortsätta – det finns en del att ta tag i – så kommer det att bli ännu mer kostsamt, besvärligt.

Läs också läsartexten: Vi ses igen i Kojbyn i Lassekrog

Kojbyn är väl värd att bevaras. Lika mycket som torpet på törnet.

Nu går det inte att komma med några ursäkter, bortförklaringar. Om man inte vet varifrån man kom, vet man inte vart man är på väg. Skärpning Ljusdals kommun.

Nils Furuskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel