Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Dags att tänka till

Tänk till! Prata med dina barn och ungdomar, föregå med goda exempel. Du kanske också kan avstå från kontakter, som inte är ett måste, även om det är trevligt, skriver insändaren.

Det har nu gått fyra månader sedan vi som är 70 plus uppmanades att hålla oss hemma. Vi skulle inte handla, resa och helst inte få besök eller besöka någon. Vi skulle skyddas.

De flesta har följt råden.

Men om de i samhället, som inte förstår, att försiktighet så långt det är möjligt, är det enda som kan ta oss alla ur den här krisen, då får vi leva länge med det här.

Det är inte vi, som hållit oss inne som smittar. Det är ju ni som lever som vanligt som gör det.

Nu är det dags att ta ansvar, så att vi 70 plus också kan få leva och ha trevligt och få träffa våra barn och barnbarn.

Så länge du själv inte förstår eller bryr dig om att det är du som måste ändra dig, så ser du till att dina mor och farföräldrar, föräldrar och andra äldre blir fortsatt instängda. Barnbarnen fråntas kontakten.

Tänk till! Prata med dina barn och ungdomar, föregå med goda exempel. Du kanske också kan avstå från kontakter, som inte är ett måste, även om det är trevligt.

Mamma, mormor och farmor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel