Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Bollnäs – gnällspikarnas stad?

Ta apostlahästarna nästa gång du ska till centrum så slipper du som Bollnäsbo bekymra dig över parkeringar som försvinner. Och fortsätt titta nedåt så slipper du lyfta blicken och bli rädd för framtiden, skriver Patricia.

Annons

Usch, vad det gnälls bland Bollnäsborna. Parkeringar som försvinner, fula skyltar som sätts upp och missnöje över affärskedjor som vill etablera sig. Vår stad blir inte finare av att det finns så många "gnällspikar" som bor här. Skärp till dig och se till ungdomarna som bor här i stället. De får i alla fall ett litet hopp om framtiden när de ser att Bollnäs vill satsa och på så sätt känner de sig i alla fall lite behövda.

Ta apostlahästarna nästa gång när du ska in till centrum så slipper du bekymra dig över parkeringar som försvinner. Fortsätt att titta nedåt så slipper du se de fula skyltar som sätts upp för lyfter du blicken så kanske du blir rädd för framtiden. Sluta gnälla!

Patricia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel