Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Bollnäs Energi och Tele2 är kompisar

Tele2 är inte en oberoende branschorganisation eller en objektiv granskare. Någon större legitimitet att utse ”Sveriges bästa” finns inte, skriver insändarsignaturen Fullkorn.

Bollnäs Energi har Sveriges bästa öppna fibernät. Det menar Tele2 och Bollnäs kommun är inte sena att göra stor sak av detta.

Tele2 är inte en oberoende branschorganisation eller en objektiv granskare. Någon större legitimitet att utse ”Sveriges bästa” finns inte. Tele2 och Bollnäs Energi är ju kompisar och har ju tydliga affärsrelationer. Utmärkelsen är inte värd något alls. Den är endast ett uttryck för hur ett kapitalstarkt bolag aggressivt tar sig fram på marknaden med hjälp av lojala medspelare.

Kommunens reaktion med applåder, stora ord, kampanj och att skicka stadsnätschefen till Grand Hotell i Stockholm för prisutdelning är inget annat än insiktslöst och naivt.

Grattis Tele2. Det är ni som är vinnare. I grenen jippo och marknadsföring.

Fullkorn

Fotnot: Redaktionen har erbjudit Bollnäs Energi att svara direkt, men de meddelar att de avböjer erbjudandet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel