Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Att hålla efter vägnätet lönar sig på sikt

 
Efter maktskiftet
Visa alla artiklar

Skit inte i potthålen utan laga dem. Det är er skyldighet och vi bilägares rättighet att det blir åtgärdat, skriver Roland Styffe.

Annons

I Söderhamns-Kuriren den 5 februari lovar kommunens/vår Myllykoski att potthål skall lagas. Jovisst, men när? Kryssar varje dag mellan hålorna på stadens vägnät. Det är stor skandal/okunskap att man inte håller efter gatunätet bättre. Förstår man inte att på sikt är det stor lönsamhet i att hålla efter vägnätet och inte låta det bryta samman totalt.

Det är många gator som behöver förstärkning/beläggning men i väntan på detta; Skit inte i potthålen utan laga dem. Det är er skyldighet och vi bilägares rättighet att det blir åtgärdat.

Det är tyvärr lika illa ställt på dagens Trafikverket (där jag jobbat i 47 år). Bl a Flygvägen är under all kritik och har så varit i många år. Våra skattepengar skall användas på ett optimalt sätt. Obs att även andra sidoytor, bland annat parkeringar, bör hållas efter. Men man lär tydligen följa kommunens och trafikverkets bedömningar. Tack för ordet.

Roland Styffe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel