Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Asfaltera Kotorget så att fler bilar kan parkera där!

Problemet med Kotorget i Hudiksvall idag är att parkeringen inte är asfalterad med dithörande uppritade platser. I och med att parkeringsytan är fri, så ställer sig folk lite hur som helst, skriver signaturen Utsocknes.

Det senaste året har parkeringsmöjligheterna inne i Hudiksvall blivit avsevärt mycket sämre. Inne i själva stadskärnan har P-platser försvunnit, vilket medför, att många besökare såväl presumtiva kunder, såväl andra besökare, väljer andra köpställesalternativ.

Gratisparkeringen på Kotorget är allt som oftast fullbelagd, så till den milda grad att bilar parkeras på gräsytor.

Problemet med Kotorget är att parkeringen inte är asfalterad med dithörande uppritade platser. I och med att parkeringsytan är fri, så blir bilarnas placering lite – eller mycket – hur som helst. Bilar och husvagnar står uppställda och långtidsparkerade vilket medför att korttidsparkerare blir lidande.

Uppmaning till styrande: Passa på att asfaltera Kotorget i samband med att nya bussterminalen vid Bankgränd äntligen iordningställs. Om man gör i ordning Kotorget kan ytterligare 50-100 bilar få plats.

Utsocknes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel