Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Är du otrogen? Den som flörtar med en som redan har ett förhållande är inte bättre själv

Kan hen inte vara ärlig mot sin partner efter lång tids förhållande, så vad får dig att tro att hen skulle vara ärlig mot dig istället? Du kommer alltid att ha en känsla av oro, skriver signaturen Sviken.

Är du otrogen? Inte första gången men sista gången? Nej det tror jag inte på. Har hänt flera gånger.

Du som träffar en person som redan har ett förhållande kan aldrig lita fullt ut på den personen. Kan den personen vara otrogen mot sin partner så kan personen vara det mot dig också. Du är inte någon speciell, bara en flört. Hen bedrar båda två, för hen behöver känna sig åtrådd.

Efter några år så blir det inte lika spännande med ett förhållande. Det blir slentrianmässigt. Då behövs det lite spänning på sidan av. Hen kan lova att aldrig vara otrogen – men flörta med någon annan är otrohet. Sen är kanske personen duktig på att prata för sig och manipulera så det låter bra för den andra. Kan hen inte vara ärlig mot sin partner efter lång tids förhållande, så vad får dig att tro att hen skulle vara ärlig mot dig istället?

Klart att hen inte skulle avslöja tidigare otrohet för sin nya flört, för då skulle den nya flörten inte vilja fortsätta. Tänk på det här om några år.

Den som flörtar med en som har ett förhållande är inte bättre själv. Tänk efter hur du vill ha det innan du blir bedragen. Just nu kanske allt känns bra men blir annat längre fram. Du kommer alltid att ha en känsla av oro. Kommer hen att smyga bakom ryggen och göra det mot dig också?

Sviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel