Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Är det inte dags att uppdatera tekniska systemet för er bostadskö Hudiksvallsbostäder?

Nu är det risk för oss som står i bostadskö att bli utkastade av misstag. Knappen för att avsluta kontot ligger så nära knappen för spara att det är lätt att slinta, skriver signaturen Anonym. Hudiksvallsbostäder svarar direkt.

Annons

Hudiksvallsbostäder, uppdatera ert system tack!

Ni kräver oss på lösenord (!) istället för BankID vid login. Man blir utkastad ur "bostadskön" om man missar att uppdatera sin profil i rätt tid.

Ni har tyvärr höjt risken för oss att RÅKA avsluta vårt konto om vi slinter med fingret på mobilen, för den knappen är precis i närheten av där vi ska trycka "spara" när vi uppdaterat kontot.

Dessutom är det omöjligt för oss att få tillbaka våra poäng om något av ovanstående råkat hända. Då får vi börja om från noll poäng. En dag = en poäng, och jag kanske behöver 1500 poäng för att ha chansen i ett visst område; vem som helst hade blivit förbannad av att bli utkastad. Gör om och gör rätt.

Med vänlig hälsning

Anonym

SVAR DIREKT: I dagsläget kan vi endast erbjuda inloggning med personnummer och det lösenord du själv valt. Har du glömt ditt lösenord skapar du enkelt ett nytt direkt via vår hemsida.

Du måste själva uppdatera din intresseanmälan, minst var 6:e månad från senaste uppdateringen, för att behålla din plats i bostadskön. Vi gör det för att hålla vårt kundregister aktuellt. För att du inte ska glömma att uppdatera din intresseanmälan skickar vi ut tre påminnelser. Den första två månader innan radering och därefter ytterligare två påminnelser innan din intresseanmälan försvinner. Om du av en händelse själv råkar radera dig, ring till oss på uthyrningen omgående så kan vi hjälpa till.

Vänligen

Uthyrningen, Hudiksvallsbostäder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel